Gmail.com

No, ja, ker ni čisto ven iz teme (boste vsaj videle, kako izgledajo spletni albumi v Picasi ), vam pokažem še eno kuhinjo. Tudi ta je moževo delo, lastnika sta pa prijatelja.

http://picasaweb.google.si/mojca.senegacnik/KuhinjaOdLuK

Mojca
Zelo lepo, bi se priporočala, ker pa živimo v bloku ni pogojev za kaj takega. Hvala za slikce, pa še vnaprej veliko kreativnosti pri vajinem delu. fuksija
M ni kej rečt, Damjan obvlada kamn. Tudi jaz sem pogledala tvoje slikce. Sem bila pa tako firbčna,da sem pogledala vse. Super. sweets
Mene pa zanima čas nalaganja slik: ali gre v picasa kaj hitreje kot v moj-album? jankica

Jankica, povsod je čas nalaganja odvisen od velikosti slik in od hitrosti povezave. Sicer pa ti ne morem nič kaj konkretnega poročati, ker v moj-album še nisem nalagala. V primerjavi s shrani.si je hitrost nalaganja v Picaso tam - tam. Vsekakor se ti splača za nalaganje v katerikoli spletni album slike zmanjšati (nikjer ne rabiš velikosti recimo 8 ali 10 mio pik).Ali pa že na fotoaparatu nastavi velikost 1 mega ali pa PC, kadar slikaš kaj takega, kar boš dajača v spl. albume.

Mojca
Ajej, tale Damjan je res facl... Meni je fantastično!... lidka [sonce]
mamaF, na hitrost povezave sem računala, na velikost slik pa nisem pomislila. Hvala za namig. jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti