Goveji golaž iz pečice
ojla
Kot sem opazila,da je pogovor stekel tudi o masažah,čeprav že dolgo nazaj me vseeno zanima ,če katera ve kje se kupijo kakšna eterična olja proti celulitu.Jaz bi rabila za masažo stegen,kajti rada bi si sama z nekakšno leseno krtačo ki je namenjena masiranju,masirala noge,zato bi rabila vaš nasvet kaj naj kupim.
lp
-pika
-pikaNinja24 res se ti zahvaljujem za tvojo razlago in bi te samo še prosila,če mi napišeš kje lahko kupim to olje WELEDE,ki si mi ga omenila.Sem prebrala kar nekaj forumov glede tega olja in ga zelo hvalijo,zato bom tudi sama probala.
hlala ti in lep dan želim
-pikaIzdelke od Welede prodajajo v DM-ih.
JanisJoplin| -pika je napisal/a: |
Ninja24 res se ti zahvaljujem za tvojo razlago in bi te samo še prosila,če mi napišeš kje lahko kupim to olje WELEDE,ki si mi ga omenila.Sem prebrala kar nekaj forumov glede tega olja in ga zelo hvalijo,zato bom tudi sama probala. hlala ti in lep dan želim -pika |
Hvala obema,še danes bom šla pogledat oz.kupit.
-pika
| kuharica_mica je napisal/a: |
| Masaže so mi d'best! Od maserjev priporočam Nino in Martina s Habakuka v Mariboru (ne vem, če sta še tam?) in pa Natalijo Radi, prav tako iz Maribora. V Laškem (Hotel Laško) priporočam malo močnejšo in starejšo blont maserko (ime pozabila), še posebej njeno lomi-lomi masaža. Prav tako priporočam šefico v salonu v termah Rogaška.V Ljubljani priporočam Siam Thai, maserko Mem, najbolj pa njihovega maserja (pozabila ime, ampak je pa edini fant menda). Tajske masaže v Laškem pa ne priporočam, je bila polomija. Mi je pa zelo všeč, da me maser/ka zares zgrabi in pregnete, ne maram mehkužnih masaž. Se pa glede jakosti itak dogovoriš na masaži, tako da nežnih dušic ne rabi biti strah mojih favoritov :) kuharica_mica |
Bi lahko prosim posredovala kontakt teh maserjev. Lahko tudi na ZS. Masaža je taka stvar, za katero je veliko bolje, da dobiš kakšno priporočilo, kot pa da se kar odpraviš k enemu, pa se na koncu lahko prav dobro naserješ z izbiro. Pri nas smo se že kar nekajkrat.
Izključno na ZS, prosim, že tole naštevanje kuharice Mici je nedopustno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Cvetačna juha s popečenim kruhom