Ežoj, jaz si sploh ne predstavljam tega, a se ne bi oblekel in poslikal? Da vidimo in ocenimo ...
Atina
Ežoj, jaz si sploh ne predstavljam tega, a se ne bi oblekel in poslikal? Da vidimo in ocenimo ...
Atina| ežoj je napisal/a: |
prodam moške hlače živo rdeče barve, srajco fluorescentno modre barve, suknjič svetlo zelene barve ( moderne barve, vidi forum o modi ), kot novo, oblečeno le enkrat, za nameček dodam limona rumeno kravata in oranžni trak za klobuk, ugodno |
| petardica je napisal/a: | ||
|
Temu se reče "trgovski nos" - prava stvar ob pravem času zagotovi dobro ceno ![]()
![]()
Seveda, lahko tudi sliko prilepiš![]()
![]()
Zdaj me bodo za uha
![]()
Jernej, če že ne smem tuki avto prodajat, kaj pa traktor al pa motorko žiher? Samo traktorja nimam, motorke pa ne dam za noben dnar. Bom pa kej drugega, sam da se kšefta.
Aha tole je pa čisto zares:
Prodam cviček, ali letnik 2007 ali pa letnik 2008 po 1€ za liter. Tega je kar neki hektu, pa tudi frankinje se še najde v cisterni, je pa cena stvar dogovora. Tudi ni draga.
Kdor ga pride kupit naj prinese embalažo seboj, pa kolk ga lahko za probo spije bo zastojn (brezplačno - đabe). Samo šoferja naj ma sabo. Dokler unim ''tapametnim'' polcajom dopoveš, da si bil sam žejen, si že ob izpit.
Matjaž| VilmaS je napisal/a: | ||
Jao, Jernej, očitno boš moral dodati podnapise... LP, V. |
Morda bi še smerokazi kaj pripomogli... ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Bruschette s paradižnikom in kumarami