Jst sm šla lani v Simonov zaliv- najlepši apartma na svetu (nad Mercatorjem če ti je kaj znano)
Dala sem 45€ dan v špici sezoni, z lastnikom se pa da use zmenit....lahko ti dam številko pa ga pokličeš če še ma :)
TamaraP
Jst sm šla lani v Simonov zaliv- najlepši apartma na svetu (nad Mercatorjem če ti je kaj znano)
Dala sem 45€ dan v špici sezoni, z lastnikom se pa da use zmenit....lahko ti dam številko pa ga pokličeš če še ma :)
TamaraP
Pozdravljeni vsi skupaj, poglejte še tole spletno stran
Izven glavne sezone se da dobit precej ugodno zelo v redu apartmaje, trenutno imajo tudi akcijo
Lep pozdrav, Mateja
Trixie!
Pride mogoče v poštev tudi Červar? Poznam neko gospo, ki tam oddaja apartmaje v prvi vrsti tik ob morju - marini. Junija mislim, da so cene 40,00 €/dan. Do plaže je pa cca. 200 m.
LP
Spela
Spela, lahko mi sporočiš po zs.
So se plani malo obrnili in sva danes še doma.
Kjer je volja, tam je pot. Trixipozdravljeni,
za obdobje od 16.9. pa do 30.9.2019 v okolici Izole oddamo popolnoma opremljen apartma za 4 osebe. Oddaljen od centra 2,5 km. Ponuja brezplačen WiFi, parkirno mesto ob hiši, teraso v zelo mirnem okolju z pogledom na morje....
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Pad Thai s piščancem