31. jan 2009 17:48
Sem prav zato oprala 3 stroje in že hajcam likalnik...
31. jan 2009 17:48
Sem prav zato oprala 3 stroje in že hajcam likalnik...
31. jan 2009 20:54
E *ebiga tulka, od nekoga, ki je hodil štiri leta mim filofaxa tudi nekaj lahko pričakuješ ( bog ne daj, da ima še kakšno diplomo, brez ozira na smer študija, nekaj intelektualne radovednosti pa lahko tudi pričakuješ ). Glede primerjave prestolnica/provinca, v " provinci " so organizirajo gostovanja, so pa tudi abonmaji, tako, da če nekoga zanima ni problema ( čeprav se nekomu, ki ga poznam, zgodilo, da je na abonmaju, zmeraj zaspal v prvih desetih minutah, njegova najljubša (ex) ga je zbudila , ko je začel smrčat, pol je pa bil mir naslednjih petnajst minut.............. ).
Pa mimgrede, kdo vam je ta Puccini?![]()
31. jan 2009 20:56
![]()
Ežoj to se tud jaz sprašujem...
31. jan 2009 21:11
Kakšno čudo od obleke pa je imela gor Karmen Stavec, a tisto spodaj pa so ribiški škornji al kaj?
31. jan 2009 21:17
nocoj ni bilo kaj pametnega.....jutri pa.... Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
31. jan 2009 21:20
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no, meni je še najbolj všeč pesem od ata Ivančiča (ti poredni kamermani so ga čist od blizu kazali, da smo ja videli, kolk je zmučkan)
Ognjič
31. jan 2009 21:28
Čao, cccc, katastrofa. Ne vem, ampak jst jih ne bi mogla zbrat 8, ki naj bi šli naprej .... Pa tud voditelji, no. Mislim, zakaj vse mislijo, da naj bi morali bit duhoviti? Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)
31. jan 2009 21:30
Jaz bom kar za Darjo Švajger glasovala...
31. jan 2009 21:32
| jade je napisal/a: |
Jaz bom kar za Darjo Švajger glasovala...
|
............pa čeprav nima ribiških škornjev.![]()
31. jan 2009 21:47
vsako leto slabše...Res ne veš koga bi izbral... angieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Jabolčna torta