Kot je napisala Loni, tega se ne ureja pri domačem zdravniku, temveč pri za to pooblaščenih osebah. V Kamniku na Zavodu za Zdravstveno Varstvo. Saj je Loni prilepila link, kjer najdete kraj.

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Kot je napisala Loni, tega se ne ureja pri domačem zdravniku, temveč pri za to pooblaščenih osebah. V Kamniku na Zavodu za Zdravstveno Varstvo. Saj je Loni prilepila link, kjer najdete kraj.
| gajka je napisal/a: |
| Vsi govorite samo o darovanju organov. Mene pa zanima kako je s tem, da se cel daruješ v znanstvene namene. Če sem jaz to prav razumela je to, da te ko umreš odpeljejo in se potem študentje učijo na telesu. Res ne vem, če sem prav razumela, ampak že dolgo razmišljava oba z možem v tej smeri. Ne vem pa kam se obrnit, da to urediš. Vem pa da se da, ker sem že parkrat slišala, ko je kdo umrl, da ni bilo potem nič pogreba. Mene to bolj zanima. Ali mogoče kdo kaj ve o tem? LP gajka |
To je tudi moja ideja in se z mojimi doma resno pogovarjam o tem. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Skutna pita