Kam spravljate pokrovke od posode? Imam namreč eno goro pokrovk, pa bi potrebovala kakšno držalo ali regal zanje, pa ne vem, kje se kaj takega dobi.
Lp
anajana
Kam spravljate pokrovke od posode? Imam namreč eno goro pokrovk, pa bi potrebovala kakšno držalo ali regal zanje, pa ne vem, kje se kaj takega dobi.
Lp
anajana
22. jan 2009 17:33
Moje pokrovke so nagrmadene ena na drugo v predalu. Vem pa, da so včasih pri Tupperware imeli stojalo za pokrovke. Vendar za tako stojalo rabiš več prostora v omari, ker pokrovke stojijo pokončno. LP mussa
22. jan 2009 17:53
Mi smo v večji predal dali nekakšno stojalo - tisto, ki se uporablja pri pomivalnem koritu za sušenje krožnikov. Super stvar, zelo pregledno in enostavno ;) Jejža
22. jan 2009 18:09
V Ikei imajo stojalo, ki ga pritrdiš na zid ali pa na notranjo stran omare, mislim, da je vsako za 5 ali 6 pokrovk. Na vrhu so manjše, spodaj večje pokrovke.
lp
Maša
30. jan 2009 8:56
ker imam tudi jaz precej pokrovk, imam v predalu dva tupperwarjeva stojala za pokrove. Tako pridobim kar nekaj prostora v predalu BLEJSKAVIHRA Sporočilo je spremenil(a) BLEJSKAVIHRA dne 30. jan 2009 08:56:21Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fokača s paradižnikom in timijanom
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom