Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Mislim,da je bila na tv Celje enkrat reklama za salon Petra.Se mi zdi pa ,da je bil v Štorah.
kriznanaNaj nadaljujem s temo ... Zanimam se za štampiljke za poslikavo nohtov, konkretno me je pritegnila reklama za konad (http://www.licila.si/konadkomplet?gclid=CNnYlNeq6L) kompleta za poslikavo nohtov.
Izkušnje s temi štampiljkami![]()
katjushka
Jaz sem si za probo kupila od essence, pa so kar fajn, samo mi niso preveč všeč kričeče poslikani. Mogoče kakšna majhna rožica. Šablone so od essence poceni, lak pa more bit pravi, če želiš lepe odtise. Mogoče res kar konad
Fino ... kako pa je z enakomernostjo odtisov ... je težko dobiti občutek za to?![]()
katjushka
jaz nisem tako navdušena kot bannanna - hči je kupila, v dm (dobr, da niso zasoljene cene - menda je tako kot pri bananci od essence) in izgublja živce. Oziroma, je romalo v kot in čaka, da sestrična zraste
. Lahko pa tudi, da sva štorasti do onemoglosti - težko je bilo nanašat na mezinec, vzorčkov sploh ni nanašala, samo kakšno rožico ali pa metuljčka. Da je bilo vseh deset nohtov enakih in lepih - hja, raje ne bom napisala, koliko časa je trajalo, da ti ne vzamem veselja.
lp
cervusZa vse navdušenke. Vodno lakiranje.
Lila Roza| elaphus je napisal/a: |
jaz nisem tako navdušena kot bannanna - hči je kupila, v dm (dobr, da niso zasoljene cene - menda je tako kot pri bananci od essence) in izgublja živce. Oziroma, je romalo v kot in čaka, da sestrična zraste lp
|
... pa je postopek enak kot na linku? Tam je videt sila enostavno ...
katjushka
Normalno, kot na linku - je enostavno, res - če se ti lak sproti ne posuši, če se ti ne paca, če ga je (po uporabi strgala) dovolj na šablonci, če se želi lepo ločiti od štampiljke, če se ne zatrga.... Ampak, kot sem že zapisala, z mojo potomko ponavadi spadava med malo bolj štoraste....
![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Piščančja stegna z miso pasto