11. avgust 1999

Na žalost ja Rebecca. Pokraculja, če bi vsi tako razumeli in odgovorili kot ti, bi bil svet veliko lepši kruhy
jah kruhy, kako smo nekateri zoprni. Zapenjamo se na besede in nocemo razumet kaj si v resnici mislila, ko si napisala, kar si napisala. Grozno! Ves, velikokrat pride kreg ravno zaradi tega - ker prebrano potem eni razumemo tako kot je napisano, drugi pa kar "na vodi cutijo" kaj si mislila. In obratno - eni tistega kar je napisano ne razumejo, ker razumejo popolnoma nekaj drugega. Zakaj ze? Ker povrsno berejo. Na to, kako morajo drugi pisati da bo svet lepsi ne mores vplivat. Lahko pa vplivas na to, kako ti napises. Kaj pa ves, mogoce bo pa svet tudi lepsi LP, R.
Rebecca, kako se ti da..... kruhy

11. avgusta 1999 je bil prelep sončen dan in kar nekaj nas je nekje ob Balatonu skozi "švasšajbe" gledalo v luft in čakalo, kaj se bo zgodilo...Po tistem, ko se je zgodilo, pa so nam lepo začeli čivkati ptički, ki so za nekaj trenutkov legli k počitku 

Ognjič
Slovenijo je popoln sončni mrk oplazil samo po robu Goričkega. Tako, da bi lahko bili otroci, Slovenci, ki so se rodili v območju popolnega sončnega mrka samo Goričanci. AMPAK porodnišnica je pa v Murski Soboti, kjer popolnega sončnega mrka ni bilo! Torej.... Šala, šala.... lp Vlado
Kruhy, zakaj si užaljena, če ti nekdo pove nekaj, česar še ne veš (ti razširi obzorja)? Jaz take stvari vzamem na znanje... za naprej... Tatjana

Oooo, še ena tema, ki jo lahko statistično obdelam...

Saj ni štos v tem, da bi bila užaljena. Razžalosti me to, da se forum odmakne od bistva in nekateri so zelo veseli, če so lahko bolj pametni od drugega in prav tekmujejo, kdo bo bolj strokoven. Moj namen pa sploh ni bil razglabljat o sončnem mrku, kvečjemu čisto nekaj drugega. Drugače pa jaz zelo rada slišim kaj novega in zanimivega in zagotovo se tudi iz tega kaj naučim. Zato pa tudi obiščem kulinariko.net, da se kaj naučim! A ne! kruhy
Oprosti kruhy, ko sem brala to jaz, kot tretja oseba, sem tvojo reakcijo razumela drugače. Očitno narobe. Pa brez zamere. Mogoče res tekmujejo, kdo je bolj pameten, samo če kaj pametnega tudi napišejo, to zame odtehta... Tatjana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti