Devetletka

srcektorta  

član od: 13.5.2008

sporočila: 153

tema odprta - 19. jan 2009 10:28 | ogledi: 1.431 | odgovori: 4

moj sin bo oktobra star 6 let,to pomeni da ga moram vpisati v šolo.kdaj se vpisuje v šolo?ali kdo sporoči,da ima razgovor na te šoli ki želimo da je?ali preprosto grem tja?hvala lp

srcektorta

*Rožica*  

član od: 10.4.2008

sporočila: 9

19. jan 2009 10:42

Moj sin sedaj obiskuje 1. razred in lani, ko ga je bilo potrebno vpisati so mi iz šole poslali obvestilo kdaj naj se zglasiva na razgovor in takrat sva izpolnila tudi vpisni list. *Rožica*

pujsek  

član od: 10.9.2008

sporočila: 129

19. jan 2009 10:44

Šola, pod katero uradno spadate glede na stalno bivališče, vam bo poslala vabilo na razgovor in vpis. Občajno vabila na vpis šole pošiljajo v februarju ali marcu. Če želite v katero drugo šolo, to urejate na tej drugi šoli, ampak počakajte, da dobite vabilo iz vaše matične šole. LP pujsek

srcektorta  

član od: 13.5.2008

sporočila: 153

19. jan 2009 13:57

ne v matično ne bo šel,ampak v drugo,potem bom pa šla kar na tisto šolo na kateri misle hodit. srcektorta

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

20. jan 2009 13:29

Srcektorta, mi smo začeli s šolo lani in tudi nismo v matičnem okraju. Postopek je pa tak, da se odzoveš na povabilo k vpisu s strani matične šole, nakar tam poveš, da želiš svojega otroka vpisati drugam in poveš kam oz. na katero šolo. Vprašajo tudi za razlog, ki pa ga lahko navedeš, lahko pa tudi ne, odločitev je tvoja. Potem MATIČNA ŠOLA posreduje tvojo vpisnico na tisto šolo, kot ti želiš. Mislim, da je postopek ostal isti, bi pa na tvojem mestu počakala na vabilo, potem pa preverila po telefonu pri šolski socialni delavki. Lp, helenag

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti