Jedilniki po montignacu

Z: kosmiči, suhe slive, mleko

M: mandarini

K: kapasante na žaru, brancin v pečici, solata

M: sadje

V: šmorn s pirino moko in fruktozo

MM

mnjami, mandarini. Kje si jih pa staknila, pri nas dobimo zaenkrat le pomaranče

Z: polnozrnat kruh, marmelada BS, pol hruške, kozaec posnetega mleka M: jabolko, tablica črne čokolade (70%) K: popečen file lososa, zelenjava, skleda solate, poobedek: pest neoluščenih arašidov M: limonada V: polnozrnate testenine z zelenjavo Zanima me, če je bela kava (npr. divka, franck) dovoljena na 1.stopnji? tejch
Z: polnozrnati muesli z jogurtom in narezano pomarančo M: jabolko, dve suhi marelici K: polnozrnate testenine z zelenjavo, dva suha jabolčna krhlja M: bela kava divka V: solata (kumare, paprika, tuna, peteršilja, balzamični kis, olivno olje) Če še koga slučajno zanima glede kave - Gi cikoje = 15 :) tejch
Haj punce povejte prosim,lahko sataraš z jajčko po montiju ? hvala lp izpoletjavjesen
Z: polnozrnat kruh z marmelado BS, skodelica mleka, jabolko M: bela kava K: popečene olive na radiču, goveja tagliata na popečenem traviso radiču in rukoli, solata M: jabolčni zavitek (brez sladkorja, jajc, polnozrnata moka) V: jogurt izpoletjavjesen, po mojem mnenju je sataraš dovoljen kot beljakovinski obrok z maščobami. Jajca so vir beljakovin; čebula, paradičnik in paprika pa so ogljikovi hidrati z GI manjšim od 35 in ti OH so dovoljeni. Tako da dober tek :) tejch
Z: ajdov in pirin kruh z marmelado BS, skodelica mleka, jabolko M: bela kava K: meso iz žara, solata M: sir V: skuta, jabolko tejch

tejch je napisal/a:
izpoletjavjesen, po mojem mnenju je sataraš dovoljen kot beljakovinski obrok z maščobami. Jajca so vir beljakovin; čebula, paradičnik in paprika pa so ogljikovi hidrati z GI manjšim od 35 in ti OH so dovoljeni. Tako da dober tek :) tejch

točno tako!

tulka
Z: polnozrnati muesli, jogurt, jabolko M: mandarina, pršut K: solata (kitajsko zelje, popečena tuna, sir, peteršilj M: bela kava V: jajca z bučkami, paradižnik tejch

Z: jogurt z ovsenimi kosmiči, kava

M: nektarina

K: ričet brez mesa

M: skuta

V: zelenjavna enolončnica

tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti