Peresniki po bolonjsko
Kakšna vedeževalka neki, Marjan Jerman je med sobotno akcijo na Val202 poklical štiri, vsem razložil iste težave in dobil štiri popolnoma različne odgovore.
Edini luksuz, katerega sem jaz "dobila" kot otrok iz take družine, je bilo zastonj letovanje (kolonija), štipendije tudi ne zaradi prekoračitve cenzusa za takratno vrednost poštne znamke, ravno tisti minimalec od pokojnine po očetu je bil preveč, ni bila omembe vredna, ker je moj oče umrl še zelo mlad.
Tole je sicer kar tako, malce iz konteksta, je že mimo. Zdaj me pa zanima, od kje si?
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Iwana, naredi nam uslugo, preberi ESS in se šele potem oglašaj, prav? Poleg tega je ta tema nastala zaradi ene konkretne stiske in v tem kontekstu tekmovanje v tem, katera je bolj pametna - to tule res ni primerno. Vendelina jr. |
| rimljanka je napisal/a: |
Nič nisem prikrojila, samo 2 dela tvojega ISTEGA sestavka sem pustila in ju komentirala. pa tudi vsakega posebej se da razumeti tako, da namiguješ na to, da naj gre na zavod. Kaj si ti mislila napisati, seveda ne vem, preberem lahko le napisano. In to pač piše. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
Iwana: Naprošam, da se vzdržiš žaljivk čez druge članice! Da ne bo treba ukrepati, ker se kršijo pravila foruma.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Browniji s temnim pivom