Že dalj časa iščem medeno zeliščni liker Drambuie. Ali kdo ve, kje bi ga lahko dobila?
Somaya
Že dalj časa iščem medeno zeliščni liker Drambuie. Ali kdo ve, kje bi ga lahko dobila?
Somaya
4. jan 2009 22:07
Drambuie? Nikad čuo! A mal razložiš, za kaj je dober? Ne ljubi se mi brskat po tistem kaj vrže ven Google.
ežoj
5. jan 2009 1:54
http://en.wikipedia.org/wiki/Drambuie Za trgovino ne vem, v LJ ga pa dobiš v Bachusu.
5. jan 2009 12:09
v skrajni sili ga pa naredis sama: http://www.recipezaar.com/Homemade-Drambuie-65257 LP, R.
6. jan 2009 16:58
Zelo dober liker, predvsem za koktajl Rusty Nail in pa nekatere druge. Pili smo ga na Škotskem. Zdaj pa bi rada za prijatelja, ki se je še posebej navdušil nad njim, to tudi kupila za rojstni dan. Mogoče ga imajo u Leclercu, priznam da tam še nisem gledala, ker se mi trgovina upira. A mislim, da mi drugega ne preostane... Somaya
6. jan 2009 19:54
Po mojem sem vsaj že enih 10x napisala, da vse sestavine za profesionalne barmane dobiš v kmetijski zadrugi Metlika v Savljah. Od kozarcev, pribora za dekoracijo, ččešenjs peclji, pa do vseh vrst sirupa, likerjev in ostalih pijač. V Leklercu ga nimajo. lp Vesna
6. jan 2009 20:26
Ponavljanje je mati modrosti, pravijo modri, izkušnje pa tudi!
7. jan 2009 10:26
Glih vsega se pa v KZ Metlika ne dobi. Sem zadnjič pri njih spraševala za dve pijači za koktajle. Ene niso imeli, druge niso niti poznali. Eno sem dobila v Mercatorju, drugo v Leklercu.
V skrajnem primeru, da ga ne bi dobila, bi poklicala v Bachus in vprašala kje oni kupijo ta liker.
Lijana
8. jan 2009 5:47
Reca je napisal/a: |
Vse sestavine za profesionalne barmane dobiš v kmetijski zadrugi Metlika v Savljah. |
Tole bi bilo čisto dovolj, a ne Reca?
Veliko sem na kulinariki, prebiram teme, ki me trenutno zanimajo. In velikokrat se mi izmuzne kakšna uporabna stvar.
marelica
23. apr 2009 22:38
Pozdravljeni. V maloprodaji ima največjo zalogo spiritsov zagotovo Leclerc in prav tako držijo Drambuie. Preverjeno :) flyer
24. apr 2009 0:09
flyer je napisal/a: |
Pozdravljeni. V maloprodaji ima največjo zalogo spiritsov zagotovo Leclerc in prav tako držijo Drambuie. Preverjeno :) flyer |
flyer ( ne vem a si letalec, dirkalni konj ali muhc, vsekakor, dobrodošel na kulinariko ), ko boš prihodnjič v Leclecu, povej jim, da sem zelo vesel za tale drambui, naj ga kar imajo.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem