Suši z zelenjavnimi polpeti
Jaz bi pa takole rekel:
A da bi pa vrla Vendelina jr. enkrat odgovorila na vprašanje, namesto pametovala?
Pa mogoče bi še komu prišla kakšna ideja prav.
strippy
http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&
Meni je všeč tale...
Sporočilo je spremenil(a) strippy dne 03. jan 2009 19:12:18Za nami je čudovit dan! Sedem ur gori doli po snegu in čudovitim razgledom na Kamniške ... Ampak
, ko smo prišli na toplo, spet hrana.
Jaz bi te povabila k sebi. Malo bi čuvala otroke, malo štrikala, vezla prt, montirala z mano mojo novo-rabljeno kuhinjo v kleti, likala srajce-od 14 dni jih imam 10 za zlikati, šle bi malo na sprehod, lotili smo se servijetne tehnike, pa nizanje perl v obliki cvetov , pa............. še ogromno stvari. Prav rada bi včasih dobila občutek da mi je dolgčas, ker bi to pomenilo, da sem končno naredila vse kar imam v planu.![]()
![]()
| strippy je napisal/a: |
Jaz bi pa takole rekel: A da bi pa vrla Vendelina jr. enkrat odgovorila na vprašanje, namesto pametovala? Pa mogoče bi še komu prišla kakšna ideja prav. |
Pa še kako je odgovorila....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Galette z zelenjavo