Patrička, takega imava medve z Lidko, kar se pa dodatkov tiče, je meni sekira padla v med, tisti shaker sem dobila že itak zraven, sekljalnik so mi pa še kar tako dali tudi zastonj za domov.

Patrička, takega imava medve z Lidko, kar se pa dodatkov tiče, je meni sekira padla v med, tisti shaker sem dobila že itak zraven, sekljalnik so mi pa še kar tako dali tudi zastonj za domov.
400 evrov in, verjeli ali ne, danes sem končno sprobala še sekljalnik oziroma multipraktik nastavek. Kupila sem ga pa v MediaMarktu v Seiersbergu, ampak se ti ga zdaj splača v Electronic4you http://www.electronic4you.at/WebShopAT/Shop/index.aspx , trgovina je v Celovcu, naročiš lahko preko spleta in greš osebno dvignit, tam je točno tak kot je moj zdaj 334 evrov (brez multipraktik nastavka), rdeč 1600wattni pa 418 evrov. Lidkin Božiček ga je tudi tam nabavil, mi je sam povedal ![]()
Nema blema, ti samo uživaj v njegovi uporabi...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Gratinirani fuži s sirom in pršutom