zelo stari in čili ljudje pogosto pravijo,da pojedo veliko kislega zelja.krepi mišice,zlasti srčno,krepi koncentracijo in spomin. pa je res to.
hmm![]()
Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 26. dec 2008 13:43:54
zelo stari in čili ljudje pogosto pravijo,da pojedo veliko kislega zelja.krepi mišice,zlasti srčno,krepi koncentracijo in spomin. pa je res to.
hmm![]()
Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 26. dec 2008 13:43:54
Kislo zelje je priporočljivo za sladkorne bolnike in za take, ki imajo zvišan holesterol. meni pa ureja prebavo še preveč![]()
![]()
lp
AnamarijaPa še dobro je...
strippy| kleo je napisal/a: |
| me zanima komu paše zelje ko pregloboko pogleda v kozarec. Včasih še voda marsikomu ne paše, kaj šele vonj po zelju. |
Ha, klin se s klinom zbija in za mačka je najboljše pivo na prazen želodec, ali pa kozarec penine. Preverjeno pomaga.
Sicer pa obižujem kislo zelje, mama ga sama kisa doma in nas celo zimo zalaga ... je surovega, v solati z bućnim oljem, v joti, dušenega, segedin, podvarak....
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Pad Thai s piščancem