Živjo, veliko je bilo že predebatiranega o Dormeu, vendar nisem nikjer zaznala, kakšen Dormeo uporabljate, in sicer me zanima, če ima katera 12+2 memory oziroma 10+4 memory ter vaše izkušnje s tema dvema?
Hvala
Lp Vesna
Živjo, veliko je bilo že predebatiranega o Dormeu, vendar nisem nikjer zaznala, kakšen Dormeo uporabljate, in sicer me zanima, če ima katera 12+2 memory oziroma 10+4 memory ter vaše izkušnje s tema dvema?
Hvala
Lp Vesna
16. dec 2008 19:54
Jaz imam dormeo že približno 1leto.Sem kar zadovoljna,od začetka mi je bil ful trd zdej pa je ok.Sam pa ne vem kakšne so te oznake,ki si jih pisala? A je to nov dormeo? kriznana
16. dec 2008 20:42
Sicer nimam nobenega od zgoraj naštetih (12+2 memory ali 10+4 memory) ampak imam dormeo comfort pa sem zelo zelo zadovoljna... pa še vzglavnik poleg (slabih 17€).... kaj želiš lepšega :D Petya
16. dec 2008 20:53
jaz imam dormeo memory 12+2 pa sem zelo zadovoljna. za tega pa še nisem slišala 10+1, je nov? kleo
16. dec 2008 21:15
Kot vedno sto ljudi sto čudi.Imam Dormeo od aprila in sem zelo nezadovoljna z njim.Je pa res, da sem si sama kriva, ker sem ga kupila, ne da bi se prej pozanimala kakšni vse obstajajo.Mislila sem da je Dormeo,dormeo pa baje ni.Naročila sem ga preko top shopa,zelo vljudna prodajalka mi je prodala še posteljno dno,pa vzglavnike,pa zaščitno prevleko.. Ko pa so takoj po prvi noči nastopile težave,so mi prijatelji povedali,da je to prvih 14dni normalno.Bilo je vedno slabše.In takrat sem jaz buča začela povpraševati kako in kaj,da obstajajo različne trdote... Uglavnem,še vedno spim na dormeu (le da brez povštra,ni pa mi več vsakih nekaj ur potrebno vstat in se razgibat) ker sem bila tako smotana,da je rok za reklamacijo potekel,ker imam podaljšan model je problem z novim,zaradi službe me v tistem času ni doma kot njim ustreza,.. izgovorov imam kar nekaj vsem pa želim miren in sladek spanec na kateremkoli ležišču ATNESKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Debeli špageti s poletno zelenjavo