Hmm

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. dec 2008 11:46

Oprostite, amapk meni je to smešno.ne vidim zakaj bi morala biti ožaljena. če mi reče da ne morem skozi vrata jaz bi se na ta komentar zelo hecno odzvala...sto ljudi sto čudi kaj čmo.

lp

Anamarija

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

16. dec 2008 12:05

anamarija1 je napisal/a:

Nena, če meni ni naredil nič žalega, bi morala biti jezna nanjga, ker ste tudi vi? Potem pa se res popolnoma strinajm z Urednikom,ko je zapisal da smo v otroškem vrtcu ne pa na na Kulinariki, žal.

lp

Anamarija

Bravo!

 

Tiste teme o hujšanju so bile pa kdaj? Pred par leti? Sem šla prav gledat z iskalcem in nič ne najdem. Samo nekaj tem, ki so bile že po dveh postih zaklenjene. Verjamem, da ga ne marate, ampak takih ni večina na forumu, vsekakor ne. Večina nima pojma, zakaj se gre.In mislim, da je pošteno, da si vsak sam izoblikuje mnenje, ne pa, da se mu vsiljuje in ob vsaki omembi njegovega imena lepi stare linke in citate.

 

Mene je nekoč, še v zgodnjih časih mojega javljanja na tem forumu, ena "eminentna osebnost" zmerjala z živaljo, ki se sicer uporablja za zmerljivko, jaz sem mu pa odpisala, da hvala za kompliment, saj ta žival velja za zelo brihtno. In šla čez to. In prav v recepte tiste osebe imam veliko zaupanje, pa do njega gojim spoštovanje. Kljub vsemu. Pozabila sicer nisem.

 

Jaz bi rekla tako: Adventni čas ni samo čas peke piškotov ampak tudi čas miru, poglabljanja vase. In odpuščanja.

Atina

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

16. dec 2008 12:09

No, vso srečo vam želim pri odgovarjanju na njegove bebave poste "hmm! Nena-morje

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

16. dec 2008 12:57

Kaj pa če bi se takole zmenili, pa bo volk cel in koza sita?

tiste, ki ga ne marate - ne odgovarjate na njegove poste

tiste, ki se jim (nam) zdijo njegova vprašanja na meji zezanja - ne odgovarjamo (se vpišem prva na ta spisek)

 

Potem ostane le še nevtralna skupina. Bo malo manj zanimivo ampak Wran za družbo ne bo prikrajšan in če bo tema komu v zabavo še toliko bolje.

 

Cila

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

16. dec 2008 14:24

Se strinjam z anamarijo. Prav tako dodajam, da si nebi drznila napisati analize, koliko časa se nekdo tu zadržuje, na katerih temah in kaj odgovarja. Če že bi, pa bi me bilo sram to napisati. Sram bi me bilo napisati, da nekdo piše bebave poste, vsaj če se imam za strpno in sodobno osebo. Glede laži pa.... lepo prosim. Je bila tu napisana že marsikatera laž, pa je večina z zaprtimi očmi in zamašenimi ušesi kazala na tistega, ki si je drznil na to opozoriti. Glede žaljivih, nesramnih, neprimernih, nekulturnih in preveč direktnih postov na kulinariki pa predlagam, da najprej vsak pomete pred svojim pragom, pa nam bo dosti lepše. matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 16. dec 2008 14:24:57

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

16. dec 2008 14:27

Ma kaj še vedno seka

MM

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

16. dec 2008 14:47

Itak, mm

rrr

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

16. dec 2008 14:50

Pa kaj čmo, močna luna... ene seka prej, ene pa kasnej matilda

Šunkica  

član od: 9.5.2008

sporočila: 26

16. dec 2008 15:44

Spoštovane obiskovalke in spoštovani obiskovalci tega portala in vsega, kar mu pripada. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem in enostavno ignorirajte teme ali osebe, ki vam ne odgovarjajo. Saj vsi vemo, kaj je bonton, samo to je internet in na forumih so bili, so in vedno bodo osebe oziroma prispevki, ob katerih bomo zmajevali z glavo, pihali od jeze ali zavijali z očmi, to je pa tudi vse, kar lahko storimo. Če nam nekaj ne odgovarja, to preskočimo,, ignoriramo,... skratka, se ne pustimo provocirati in spuščati v nam neljube teme oziroma debate. Jaz osebno imam veliko napak, nekaterih izmed njih se celo zavedam in vem tudi, da nihče ni popoln. Če bi se mi zdelo, da me neznanec na javnem mestu žali, bi to enostavno spregledala ali pa bi se z njim osebno pogovorila, če bi menila, da je to potrebno. Nikakor pa s svojim nestrinjanjem ali sovraštvom ne bi obremnjevala tretje, nepristranske osebe. Tole spletno stran velikokrat obiščem in še jo bom, na javne forume pa se javljam zelo malokrat. Nimam časa prebirati vseh forumovskih tem, pa tudi ne zdi se mi potrebno vedno pristaviti svoj piskerček. Včasih se mi ne ljubi, morda me tema ne zanima, mi je brez veze,... Ampak nikoli pa nisem pomislila, da bi se morala kakšna, pa naj bo že kakršnakoli izbrisati. To je virtualni svet, ljudje se skrivamo za nick name-i, v resnici pa živimo realno življenje, ki morda ni niti podobno tistemu, o čemur pišemo... Včasih so rekli, da papir prenese vse, računalniška tipkovnica pa prav tako. Zato predlagam, da mislite samo lepe misli, preskočite besede, ki vam ne odgovarjajo, uživajte v kulinaričnih dobrotah, jejte tisto, kar imate radi, če vam le zdravje dopušča, ljubezen, predvsem pa čas in energijo pa morda raje posvetite svojim najdražjim in sebi ter svojim hobijem v resničnem življenju, če menite, da so tule kakšni nebodigatreba nepridipravi... Sicer pa lahko govoričim v neskončnost, vedno bodo ljudje, ki se z menoj ne bodo strinjali, pa nič zato. Želim vam veliko lepega Šunkica

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

16. dec 2008 16:00

No pa je spet zanimivo...škoda da vseh ne poznam že od začetka... petardica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti