Jagodni semifreddo
Vendelina ima srečo, res je pojedla pamet vsega sveta. Ali pa je stala v prvi vrsti, ko so delili pamet, lepoto in še kaj "ekstramagičnoprivlačnega". Ežoj, popolnoma te podpiram![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ežojči, jaz ljudi ne označujem z "ritomigicami". To je tvoja oznaka. Zakaj in kako si do nje prišel, je tudi tvoja stvar in morda bo nekoč tudi stvar tvojega terapevta - v dolgih letih diskusij bosta verjetno kam prišla, a ne? Ker tega tvojega mizogenizma imam počasi zadosti in nehaj no s tem stalno smetiti.In daj no, sprijazni se no s tem, da ni ravno pametno tekmovati v disciplini, za katero ravno nisi opremljen. In ti, dragi forumski kolega, nimaš opreme, s katero bi me premagal v diskusiji, pa ne glede na to, kako se trudiš.Vendelina jr. |
My dear Vendy,
miganje z ritjo kot poklic si nisem jaz izmislil, jaz ta svet nisem naredil, jaz v njem le živim. Glede tistega terapevta: upam, da res v dolgih letih diskusij. Glede smetenja: priznam, če tudi ti priznaš, da mi v tem pomagaš.
Ljuba duša, tisto, da mi prebacuješ, da ne devam prt na mizo je nizek udarec, tega od tebe nisem pričakoval ( mizogen: tisti, ki ne deva prt na mizo, SSKJ ).
Draga moja prijateljica, kakšno tekmovanje neki ( no, opreme bi se kaj našlo, vendar je zarjavela ), kje bi jaz tekmoval s tvojimi ženskimi atributi. Tvoja prijaznost in strpnost do drugače mislečih je prgovorna.
Pa še to: ženske na sploh imam zelo rad, so pa tudi izjeme.
ežoj| Majdina je napisal/a: |
| O nizkih dohodkih imajo najvec povedati tisti,ki ne skusajo na svoji kozi,kaj to sploh pomeni (s polno r....je lahko kakat). Se enkrat poudarjam,da bi za svoje delo,moral vsak prejemati taksen dohodek,da bi lahko primerno zivel.Samo to si je zeleti,a kapitalizem je vse kaj drugega. Majdina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Bučna juha s kokosovim mlekom