Pozdravljeni,
v ponedeljek bi rada spekla nadevanega piscanca. Ima kdo kak (preverjeno) dober recept za nadev.
Hvala za pomoc
ribica
Pozdravljeni,
v ponedeljek bi rada spekla nadevanega piscanca. Ima kdo kak (preverjeno) dober recept za nadev.
Hvala za pomoc
ribica
| piščanec je napisal/a: |
| "Najrajši sem nadevan s kako tortico." |
No evo, dokaz, da bi treba včasih kakega piščanca vprašat za nasvet! :)
Jaz ga bom v nedeljo nadevala s klasičnim nadevom iz starega kruha, jajca, drobovine. O tem je bilo že pisano, delam po klasičnem postopku, če te posebej zanima, lahko napišem postopek.
AtinaNo tako kot Darjuška delam tudi jaz, le da dodam prepraženo drobovino. Nadevam pa v sredino.
Atina| darjuška je napisal/a: |
| Jaz ga nadevam samo s kruhovim nadevom - brez drobovine ali česa drugega. Kruh narežem na kocke. Čebulo in liste peteršolja prepražim na olju. Jajca (1 jajce na cca 10 dag kruha) stepem in jim dodam mleko, da je fila mehkehjša (kak dcl). Kruh začinim (poper in sol), dodam prepraženo čebulo in stepena jajca z mlekom. Vse skupaj premešam in nadevam piščanca. Jaz ga nadevam pod kožo - po prsih in kračah - v sredino ga ne filam. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom