Peresniki po bolonjsko
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Bananči, jaz sem diplomirala na fspn-ju, kar je danes fdv in na to sem izredno ponosna.....Sicer nisem edina z diplomo od tam - nas je, hvala bogu, kar nekaj, pa še vseh "barv" smo... |
Jaz sem bannannin post razumela kot ironijo na našo marinko (hop, marinka ...), ki se posatvlja z dvema diplomama, pa je bannanno zanimalo, ali je res taka asica, da ji je uspelo na dveh tako različnih faksih, kot sta medicina in strojništvo, ali pa gre morda za dvopredmetni študij na eni te isti fakulteti. Ker vemo, da je diploma pri dvopredmetnem študijo vendarle nekoliko drugačna kot diplomi dveh različnih faksov (sin je na dvopredmetnem študiju, tako da ...).
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: | ||
Jaz sem bannannin post razumela kot ironijo na našo marinko (hop, marinka ...), ki se posatvlja z dvema diplomama, pa je bannanno zanimalo, ali je res taka asica, da ji je uspelo na dveh tako različnih faksih, kot sta medicina in strojništvo, ali pa gre morda za dvopredmetni študij na eni te isti fakulteti. Ker vemo, da je diploma pri dvopredmetnem študijo vendarle nekoliko drugačna kot diplomi dveh različnih faksov (sin je na dvopredmetnem študiju, tako da ...).
Mamamia mamamia |
Kaj pravte, je vse že za petkico al še ne????? v vsakem primeru je dobro še mal držat pesti (hmmm, pol pa ne mormo tipkat....)![]()
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Biskvit s slivami