Ne bit no tako kritični do s.marinke4. Po moje ima ravno danes hud zobobol
.
Habibti sem že čestitala, sedaj pa še vsem ostalim iiz kulinarike , ki ste diplomirale (i) v zadnjem času, pa tega ne vemo in vso srečo tistim, ki ste tik pred zdajci ![]()
Ne bit no tako kritični do s.marinke4. Po moje ima ravno danes hud zobobol
.
Habibti sem že čestitala, sedaj pa še vsem ostalim iiz kulinarike , ki ste diplomirale (i) v zadnjem času, pa tega ne vemo in vso srečo tistim, ki ste tik pred zdajci ![]()
Petkica, četudi boš za koga "samo še ena od mnogih", za tiste, ki so ti blizu, in med njimi smo tudi tukajšnje virtualke, si nekaj unikatnega in čisto posebnega. Ja, z diplomo res ne boš edina, a ta bo vendarle samo tvoja in vredna, da se nam pohvališ z njo. Držim pesti. Mamamia
mamamia| Vendelina jr. je napisal/a: |
| ............................................................... ............................................................................................... ..................Pa pripravi si svojo srečno linžerijo. Pomaga.Pa srečno.Vendelina jr. |
Vendy, Vendy, pa ne, da smo vraževerni v 21 stoletju!
Petkica:![]()
![]()
( pa poslušaj Vendelino: res pomaga )
| s.marinka4 je napisal/a: |
| Študiraš zaradi sebe, da imaš v življenju boljše izhodišče (služba....) oz. vsaj jaz sem iz tega razloga in doštudirala, napisala sicer ežoj samo dve diplomski nalogi, pa vendar se s tem nisem nikoli hvalila okrog. Ja priznam, sem bila kar "orenk" žleht a brez zaničevanja.Še vedno pa sem mnenja, da ni ne prva in ne zadnja in da konec koncev "papir" ni vse. s.marinka4 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Ajdovi svaljki s kislo repo