Skutin namaz

Mmmmm, pa ravno danes sem razmišljal na sprehodu proti Mb. koči, o eni novi kombinaciji skute, jogurtove smetane in nekih suhih zelišč. Rad tako hodim v samoti, se predajam naravi in mislim, ter nove recepte oz. kombinacije za zajtrk/kosilo tuhtam.
Enih par idej ste pa mi kljub temu dali
Kak je meni fajn tale stran in forum, muaaaa moje dame in gospodiči. FINO, FAJN

P.S: Veste kaj, dost je sedaj, treba se je dobiti, narediti eno takšno malo KULINARIKA druženje, da se končno še v živo spoznamo. Verjetno vsi ne gorite po tem, da bi me še morali os. gledati , ampak se bom lepo obnašal. OBLJUBIM!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Je pred leti že bilo eno druženje, mene sicer ni bilo zraven, ampak se je potem nekaj govorilo, da so se vsi lepo obnašali, nič od ikebane na koncu in v črnih kronikah se je kulinariko zaman iskalo. Mogoče bi pa bil spet čas za kaj podobnega, ampak eden bi moral vzeti organizacijo v roke, ker samo se noče nič narediti. 

Sonja

Dimljen losos in koperc.

Vanja

AMANDA,LIMNOL,BANNANNA: Hvala za ideje. Jutri za zajtrk,

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti