Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Mene pa zanima kakšno zaščitno prevleko je treba kupiti za dojenčka - ali čez celo posteljo ali samo čez del - ali pa je dovolj kar plenica?
Zanima me tudi kje se to kupi po ugodni ceni?
lojtra1
Ne vem kaj bi ti želela zvedeti.
Klasično postiljanje je lahko samo jogi in rjuha, če želiš malo boljše-mehkejše in zaščiten jogi kupiš nadvložek, če pa želiš zaščito osebe ki ima alergijo na pršice pa potrebuješ antialergijsko prevleko za jogi, vse ostalo na postelji pa mora biti vsaj pralno na 90 st.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/No, vsaj na 60°C, to je temperatura, katere pršice ne preživijo več. Sem jih ravno danes ponoči fentala eno rundo. Ponovi vajo, zdaj na vsakih 14 dni. Uporabljam pa antialergijsko prevleko za jogi, katera mi pa ni ravno simpatična in imam čez nadvložek iz Ikee, čisto navaden, tisti najcenejši, imam pa dva, da ju menjujem.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Zelenjavna zloženka