Malčica, kje pa piše, da se to dvoje izključuje?
Receptor, čestitke, zelo zelo lepi izdelki!
jasnaMalčica, kje pa piše, da se to dvoje izključuje?
Receptor, čestitke, zelo zelo lepi izdelki!
jasnaMalčica sem bila sama enaka kot ti... ko pa pride nekdo, ki se spozna enako tako na avtomobile, kot na rožice in druge (kot pravim jaz) "posladkane stvari, se pa prav navadiš. Ne, ne- ga ne spustim več iz rok, niti ne zamenjam za "mačote", ki naj bi me branili pred viharji, na koncu pa prav ti prvi stisnejo rep med noge.
Bravo receptor, ne oziraj se na takšne komentarje in uživaj v svojem hobiju še naprej!
Sicer je res malce neobičajno, da moški imajo tak hobby, vendar nič čudnega, denimo jaz zelo rada poleg kuhanju pobarvam površine, omare, okna.
lp
Receptor glede zanimivega nicka verjetno tudi rad kuhaš?
lp
AnamarijaPozdravljeni vsi!Najprej odgovor Malčici-poročen sem toliko let,da naslednje leto če dočakam z ženo praznujeva srebrno poroko in njo vprašaj koliko se je lahko naslanjala name,ko sva skupaj z lasnim delom dogradila dom ,ustvarila družino invse kar sodi zraven.Že vse življenje me ni sram poprijeti za vsako delo,tudi žensko,žena in otroka pa vse ostalo.Sedaj ko sem v penzijonu pa sem na sploh "methen fur ales"Če je komu kaj všeč,oz če to zmorem narediti,bom vesel če se oglasite na moja zas. sporočila.Tisti ki pa ste v bližini pa dobrodošli! Hvala za vse komentarje tudi kritične! Jože
receptorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Malinini razpokančki