Ravnokar mi je gospa po telefonu predstavila naravno čistilo Bionur. Zanima me, če ima kdo z njim kašne izkušnje.
Hvala.
Uly
Temo je spremenil(a) Uly dne 13. nov 2008 19:35:23
Temo je spremenil(a) Uly dne 13. nov 2008 19:36:33
Ravnokar mi je gospa po telefonu predstavila naravno čistilo Bionur. Zanima me, če ima kdo z njim kašne izkušnje.
Hvala.
Uly
Temo je spremenil(a) Uly dne 13. nov 2008 19:35:23
Temo je spremenil(a) Uly dne 13. nov 2008 19:36:33
13. nov 2008 19:37
Prilagam še link do omenjenega izdelkla... http://www.bolha.com/oglas3393771/bionur-for-famil Uly
13. nov 2008 20:39
šlamparija femica
13. nov 2008 22:56
Podobno čistilo imam že par let. Ima sicer drugo ime. a mislim, da je narejeno na isti bazi. Sem pa že pozabila nanje. Mi je kar prav prišlo to vprašanje, ker moram temeljito očistiti posodo AMC, ki jo navadno čistim kar s kisom in soljo. Spomnim pa se, da sem s tem čistilom očistila posodo, da je bila kot nova. Sicer pa bom jutri ponovila čiščenje in vam sporočila, če je z mojim spominom vse OK, torej če res očisti tako kot se spomnim. daga Sporočilo je spremenil(a) daga dne 14. nov 2008 14:09:31
13. nov 2008 22:59
http://www.inhaltsstoffe.hu/pdf/putzsteinpower.pdf
http://www.inhaltsstoffe.hu/?lang=sl
Hja, tole sem našla na netu. Nobene znanosti ne vidim, precej kamna, sode in malo kisa, ... ne vem, naj komentirajo kemiki, ampak meni se zdi 30 € krepko preveč za kilo kamna. Ga pa nisem probala in ga tudi ne bom, že zato, ker ga vsiljujejo po telefonu; imam že vrh glave te telefonske prodaje
Nasja
13. nov 2008 23:05
Nasja je napisal/a: |
Ga pa nisem probala in ga tudi ne bom, že zato, ker ga vsiljujejo po telefonu; imam že vrh glave te telefonske prodaje Nasja |
A veš, kaj gre meni najbolj na živce; ko jih vprašaš, kje so dobili tvojo tel. številko, rečejo, da v imeniku. Nas pa noter sploh ni.
14. nov 2008 14:23
Danes sem ga spet uporabila. Še vedno deluje, kozica se sveti kot nova. Če dovolj dobro drgneš, izginejo prav vse praske, ki so se med uporabo nabrale. Res je v redu,jaz sem z njim zadovoljna, seveda ko se nanj spomnim. Na embalaži piše, da je to beli kamen, biološko razgradljiv, popolnoma nestrupen, nenevaren za otroke. In še cena je gor: 33,50 DM ali 16,90 EUR. To je cena za 500gr. Kot vidim se še ni spremenila. Seveda vsebuje še nekaj drugih sestavin, ki so napisane v nemščini in se mi jih ne da prepisovati. daga
15. nov 2008 9:58
Hvala za vaša mnenja. Uly
15. nov 2008 10:14
Odlična bio čistila se da pripraviti doma. Za veliko manj denarja. Beli kis, soda bikarbona, voda in limona. Ali pa kombinacija soli in sode bikarbone. Sama kar veliko uporabljam takšna čistila, ker krasno očistijo, razkužijo, vonja po kisu ni in kar je najpomembnejše, prijazna so do mene in okolja. Svetujem, da preizkusite. fresh
15. nov 2008 14:57
Jaz prisegam tudi na navaden lesni pepel. Ker imam štedilnik na drva, ga je pozimi vedno dovolj. Rob iz nerjavečega jekla na štedilniku, razne nerjaveče ponve, pa tudi bakrene džezve preprosto očistim tako, da mokro cunjo (raztrgam stare bombažne majice ali kuh. krpe) pomočim v pepel, da se ga dovolj prime na cunjo, potem pa drgnem do sijaja. Na koncu sperem s čisto vodo in obrišem, pa se sveti kot novo. Pepel je še posebej učinkovit za odstranjevanje zapečenih madežev od maščobe, ki se pojavljajo na štedilniku, rešetki plinskega štedilnika, rešetkah iz pečice in še kje. Sicer pa se strinjam s fresh - z močnim belim kisom, limono, vodo in sodo se da na zdrav in okolju prijaznejši način očistiti marsikaj, za kar sicer uporabljamo kupljene industrijske preparate. mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Bučni mufini s kremastim nadevom