Pozdravljeni!
Na nemškem ebayu sem našla zame novo firmo JUNE - štedilniki. Mogoče kdo pozna to firmo? Imam občutek, da je to Elektrolux.
Lep dan še naprej!
mestnac2
Pozdravljeni!
Na nemškem ebayu sem našla zame novo firmo JUNE - štedilniki. Mogoče kdo pozna to firmo? Imam občutek, da je to Elektrolux.
Lep dan še naprej!
mestnac2
10. nov 2008 19:37
Mestnac2, kontaktiraj Electrolux tehnično službo, 01 24 25 230 g.Darko ali g. Leon. Prepričana sem, da boš dobila vse informacije. minutka
2. dec 2011 21:02
Prek Ebay-ja in ostalih spletnih trgovin lahko naročiš tudi, če ne pošiljajo v Slovenijo. Danes sem našel spletno stran Viaddress, pri kateri ti dodelijo ameriški naslov, kamor potem pošlje prodajalec oni pa ti potem iz njihovega skladišča kjer hranijo blago pošljejo v Slovenijo. Njihov naslov http://www.viaddress.com/
Janez001
3. dec 2011 0:35
Ali potem plačaš carino?
tilenboc
3. dec 2011 8:44
Mene pa zanima, če je zanesljivo? Pošljejo na naslov v Ameriki, ti pa zadevo plačaš vnaprej, do tebe pa ne pride...
*vidim, da gre v bistvu za reklamo. Namreč na dveh drugih forumih sem zasledila popolnoma enak zapis. Janez001, to pa ni lepo
Lizzie
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Zelenjavna zloženka