Jabolčne rožice
Samo majhno opozorilo: za vlak RER ni doplačila, če vzameš metro karto, ki že vključuje ta vlak (enako kot za Eurodisney), če vzmeš navadno, potem doplačilo je. Oziroma tako je bilo pred nekaj leti, ko smo to nazadnje koristili, če je zdaj drugače, se opravičujem za pripombo.
Mamamia
mamamiagirica, prenočujte v Parizu ali na obrobju, toliko, da še pridete z metrojem do bivališča. Ker z metrojem res na enostaven in hiter način prideš povsod, pa še lažje se je zvečer zgolj skozi mesto peljat kot potem vsak dan do Disneylanda. No, po moje je tako bolje, manj časa izgubiš, če se iz samega mesta kamorkoli pelješ, kot na priemr iz Disnelanda vsak dan v mesto in en dan potem še v Versailles. Če ostanete manj kot teden dni, je treba pazit, da izgubiš čim manj časa s prevozi in ti ga več ostane za pohajkovanje in oglede.
Ko smo mi bili tam, smo avto parkirali ob prihodu in sedli vanj, ko smo odhajali domov, vse vožnje smo opravili z metrojem, RER in tudi z busom, saj enotna metro karta velja za vse vrste javnega prevoza. Kot je rekla sashika, je doplačilo za vožnje z RER (to so posebni hitri vlaki v le nekaj smereh, ki stojijo samo na večjih metro postajah) tako majhno, da sploh ni treba razmišljat o tem.
Pri načrtovanju ogledov pa se orientiraš po zemljevidu in načrtuješ tako, da si vsak dan ogledaš znamenitosti, ki so bllizu ena druge, da se ne izgublja čas z dirkanjem sem in tja.
Malo vam zavidam, sploh zdaj, ko je še do 20. aprila povratna letalska karta iz MB v Pariz 99 evrov, jaz pa ne morem nikamor ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamiaprveri na adriji, možno da je pomemben odhodni datum ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Svinjska ribica