Taščica
Tudi jaz se pridružujem tistim, ki jim je v veselje taščo srečati že zjutraj. Za njo je že jutranji planinski vzpon, ko se jaz komaj skobacam iz postelje. Nalezem se njene dobre volje in energije, ki jo prinese s seboj.
Bi napisala vse tisto, kar je Mamamia, ker to res drži. Malce strpnosti, dogovarjanja, predvsem pa ljubezni in spoštovanja pa gre. Bistveno več je plusov, kot minusov v našem skupnem življenju.
Res je, da je precejšen podvig na začetku sprejeti drug drugega, takšnega kot je. Tu je potreben precej visok prag strpnosti in tolerance. Povedati na primeren način, kar nas moti. Ne smemo od partnerja zahtevati neke ultimativne izbire med "njo in mano". Sprejemanje ljudi in stvari takšnih kot so, se je treba naučiti. Ni najbolj enostavno, ni pa nemogoče (če se hoče).
barbara9
| mamamia je napisal/a: |
| So pa zanimive odločitve otrok: sin bi kar živel doma, hči pa niti po naključju....
mamamia mamamia |
Saj veš mamamia, sinkoti so vedno radi v bližini mamice
Pri nas je pa tako- sestra bi šla stran, jaz pa bi ostala doma ("da se lahko kadarkoli priklopim mami na zizek", vedno rečem v hecu). Ne predstavljam si, da bi šla od doma... Že prespati nekje drugje je zame moralna kriza (razen na dopustu, tam še gre).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rižota brez filtra

Poletni svaljki z dimljenim lososom