Inteligentka, pozdrave vsem

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

24. okt 2008 10:55

inteligentka je napisal/a:
  ni nujno, da kar je za vas slabo, ni zame dobro!!!!!inteligentka

S tem se pa sama absolutno podpišem. Mislim, da vsaj na papirju živimo v svobodni deželici, imenovani kakorkoli že. V vsakemu izmed nas je nekaj Šentflorjanca, nehajmo si zatiskati oči. Naj pove vsak tisto, kar hoče, saj ni nihče rekel, da moramo vse brati, kar je objavljenega tukaj in po ostalih medijih, imamo pa seveda pravico oblikovati svoje mnenje o nečem. Vsi po vrsti. Če pa meni ni všeč to, kar je napisala ena xx ali xy oseba, je to moj problem. Lahko težim v nedogled, lahko si pa samo mislim svoje in živim mirno dalje.

Če gre nekomu nekdo v nos, naj mu gre, saj ima pravico do tega, saj nekomu drugemu gre pa on na živce, jetra ali kak drug organ.

Loni Makaroni

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5053

24. okt 2008 16:21

ni kaj, dober mene si skoraj prepričala. posebej všeč mi je tisto o psici ki da ima en uhelj gor drug pa dol. in vem, da ko pridejo taki umotvori iz otroških ust se te dotaknejo. Upam, da boš našla okna, žal ne vem za nič primernega.čep pa slučajno zvem , ti sigurno povem. Še zdaj pa ne vem, kje si naletela na ruglja, ampak saj ni tako zelo pomembno bolj me zanima kakšna debata o psihoterapevtiki. A udarva eno ?? Lepo se imej in čav ! hedonist

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

25. okt 2008 21:44

oj hedonist, še enkrat.... o ruglju je bila debata, ne vem katerega leta na tem forumu... jaz sem te debate brala in malo z zakasnitvijo to komentirala... preleti malo po straneh, pa boš opazil, da se sprožajo različne teme... naziv inteligentka je res hud - izum otroški! psihoterapevtika - ja začni debato... a si v tem doma? jaz nisem strokovnjak, a razglabljam pa rada... ajd in hvala za skrb. by inteligentka

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1416

25. okt 2008 22:13

Dobrodošla, inteligentka! Loni, kar si napisala popolnoma drži. daga Sporočilo je spremenil(a) daga dne 26. okt 2008 11:15:01

selvi  

član od: 16.4.2008

sporočila: 69

25. okt 2008 23:37

Popolnoma se strinjam z Loni.Čisto pošteno si napisala sem istega mnjenja.Lp.. selvi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti