Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci
| minutka je napisal/a: |
| ...nostalgija po "pionirčkih, socializmu, enoumju" , da ne dodam še Titeja, je občasno še kako živa. Ja, luštn je blo... ...minutka |
Oh ja... sem ravnokar gledala Družinski dvoboj na Tv3 - tisti kviz, kjer ugibajo najpogostejše asociacije na določeno besedo, npr. tipa "Kaj je prozorno? - Steklo, voda,..."
No, pa so ravno danes spraševali po asociaciji na "pionirsko"; mladec je butnil : "skavtstvo", mladenka pa (ja ženske smo vedno pametnejše): "zastava"...
Se mi je prav stožilo ob spominih na svečani sprejem med pionirčke, v ruticah, kapicah, ob pionirski himni, pa s častno pionirsko.... ja, včasih nam je bilo v šolah prav luštno.
Aja, še ena taka: asociacija na "Tito, Titova" - "Jajce, kjer je bil rojen oz. kjer je živel" ...
Nasja
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Pa tudi smo takoj ukapirali, da je stoletna vojna trajala sto let in tridesetletna trideset..... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Špargljeve blazinice