Je že kdo obiskal? Vaša mnenja prosim.
Majekzmajek
Je že kdo obiskal? Vaša mnenja prosim.
Majekzmajek
madona majek, a ne moreš postavit bolj jasno vprašanje: npr.: v Salcburgu so odprli novi kupleraj pod imenom Caneva.........., a je kdo že obiskal, vaša mnenja prosim, tako, da tudi mi ki nismo bili, vsaj zvemo za kaj se gre.![]()
A, pol pa ni.........., v redu, da vem.
ežoj| ežoj je napisal/a: |
A, pol pa ni.........., v redu, da vem. ežoj |
Da ne boš zastonj hodil, kajne? Raje doma prt kvačkaj!
Mamamia
mamamiamamamia: nič mi ni treba kvačkat, danes sem dobil prt za darilo ( če bi dragička vedla od koga, bi bila zelena od zavisti ).
lidika, madona, kaj če bi ti to mal bolj detaljno opisala, magari v nekaj nadaljevanjih. Dokler si ja ogledujem po svetu dekolteje, nekateri kar izdelujejo odtise......česar že? Drugač, jaz ne znam nič nemščine in na take kraje si jaz ne bi upal priti, saj veš, nerodno kimnem z glavo in se zravn mene prikaže silak, velik kot omara, in mi razloži kako je on razumel moje kimanje, pa dok rečeš keks mene nategnejo.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči