Jaz v izogib krvi pri kosti od piščančjega bedra naredim tako, da bedrca ocvrem v olju na svetlorumeno, potem jih pa dam še za kako minutko v mikrovalovno....
BABI 2+2
Hot dog v listnatem testu
Jaz v izogib krvi pri kosti od piščančjega bedra naredim tako, da bedrca ocvrem v olju na svetlorumeno, potem jih pa dam še za kako minutko v mikrovalovno....
BABI 2+2| nana06 je napisal/a: |
Pohani zrezki bodo mehki , če jih pustimo v mineralni vodi približni 2 uri. Za približno 80 dkg zrezkov, potrebujemo 1-1,5 dcl mineralne vode,nato zrezke osušimo z vpojnim papirjem ter jih povaljamo v moki, jajcu in drobtinah. Na vsaki strani jih cvremo približno 3 minute. Na ta način so zrezki izredno mehki.
|
Ali zrezke šele potem začiniš?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Trixi, začiniš jih predno jih daš v mineralno. To je nasvet z Vegetinega letaka Majhne skrivnosti.
Lp
nana06
Hedonist, nisem bila v ilegali itak, sem samo sedela ob reki in štela![]()
No ja, hvala k si me pogrešal![]()
Mygrace
| Mygrace je napisal/a: |
Hedonist, nisem bila v ilegali itak, sem samo sedela ob reki in štela No ja, hvala k si me pogrešal
|
A ja, po tistem reku, da če dovolj dosgo sediš ob reki, po njej priplavajo trupla tvojih sovražnikov? Zdaj ne vem, ali so to Kutajci rekli, ali Sean Connery v enem filmu?
Te pa res dolgo ni bilo, lepo, da si se spet oglasila.
mamamia
čao kako si zakaj se nista oglasila na kavo in pecivo
ovčkaizpodžamha| ovčkaizpodžamha je napisal/a: |
čao kako si zakaj se nista oglasila na kavo in pecivo
|
Ovčkaizpodžamha, poglej na levo stran, tam imaš napisano #moja beležka". Klikneš tja in pojavi se ti cela beležka. Klikneš na "zasebna sporočila" in mi napišeš sporočilo. Ali pa pridi k meni na kavo in pecivo, pa ti bom še zasebna sporočila pokazala
. Se vidimo - sva letela domov, sva mislila, da nas bo zamedlo.
lp
cervusIn tlele naju bodo zadavli, ovčkaizpodžamha, ker smetiva dunajske zrezke. Se opravičujem v imenu obeh, ovčkaizpodžamha je še čist frišna tu gor, pa se še malo lovi.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | Ognjič |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Pijana Kokoš