Lečina juha in krekerji iz polente
| hedonist je napisal/a: |
| Tudi visoke kazni ne bodo pomagale za kar so dokaz sedanje kazni za prometne prekrške, ki so med najvišjimi v EU ampak se nekaketri pač zanje ne zmenijo. In norijo naprej. |
Moje laično mnenje za to je premalo nadzora (beri: policistov in radarjev) na cesti.
marelicaKar pa se tiče parkiranja pri Kliničnem centru: sedaj je vsaj parkirna hiša. Prej sem iskala parkirni prostor ohoho daleč, da sem lahko prišla na polikliniko.
Največja katastrofa pa je Vrazov trg-pediatrična klinika. Sin je bil hospitaliziran 2 krat (pri 2 mesecih in pri 2 letih lani pozimi). Ko pripelješ otroka v bolnico te mora obvezno nekdo pripeljat, ker ni parkirnega prostora, da bi lahko v miru vzel otroka iz avta. Prvič, ko sva ga peljala sva imela precej varnostnika pri avtu, češ tu pa ne smete parkirati. No lepa beseda lepo mesto najde in sva mu razložila, da veva, samo da otroka vzamemo iz avta in se odstranimo. Nekaj je zamrmral ampak naju je pustil, nas je pa opazoval kot jastreb iz gnezda. Drugič sva raje parkirala ob cesti, kjer je parkirni prostor za taxi, da sem otroka vzela iz avta, potem pa je šel mož parkirat v parkirno hišo.
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Raca z rezanci na azijski način