Evo, pridružuje se vam še ena "modra cvetka". Z vami sem (aktivno – na dieti) od 12. aprila, tako da je za mano – uspešno – že prvi vodni dan, spremljam vas pa že dlje. Moram povedati, da sem prej prebrala par knjig na temo zdrava prehrana (npr. zakonca Diamond, pa Proč s kuhinjskim loncem) in seveda vaše vzpodbudno pisanje na forumu (kar je kar trajalo in prispevalo k odločitvi za!) in od lanske jeseni naprej praviloma dopoldne jem samo sadje in pijem vodo, skušala pa sem se vsaj približno držati tudi pravilnih kombinacij. Tako sem v kombinaciji z nekaj telovadbe v pol leta izgubila tam okoli 7 kg, v prvem mesecu diete pa še 6. Trenutno sem na 65 kg, znebila pa bi se rada še kakih 5-7 in glede na sedanje rezultate izgleda, da ni nemogoče. Takšne lepe številke kg nisem imela od srednje šole, tako da so sedaj že vsi opazili, da se z mano nekaj dogaja; moža celo skrbi, da ne bi preveč shujšala, jaz pa se krasno počutim, nobene spomladanske utrujenosti, med drugim pa sem se – že lani – poslovila od bolečih menstruacij, ki so me spremljale od pubertete naprej. Že prej sem opazila, da so bolečine povezane s hrano, tako da fižola npr. v tistih dneh nisem jedla, pa trik ni bil samo v fižolu… Bo dovolj za prvič! V deževen dan (vsaj v Lj) vsem skupaj pošiljam en lep sončen pozdrav.