Pozdravljeni! V časopisu sem zasledila Philipsov parni kuhalnik(flavour booster).V njem lahko kuhaš tri stvari na enkrat. Pa me zanima če ima katera že tak kuhalnik ali podobnega.Kako se vnjem kuhain kakšne je potem hrana?
Milži
Pozdravljeni! V časopisu sem zasledila Philipsov parni kuhalnik(flavour booster).V njem lahko kuhaš tri stvari na enkrat. Pa me zanima če ima katera že tak kuhalnik ali podobnega.Kako se vnjem kuhain kakšne je potem hrana?
Milži
Mi imamo philipsovega in nimam pripomb. Zadeva je primerna predvsem za pripravo dietne hrane, še posebej pa za zelenjavo, saj ta ohrani barvo in aromo, ki med kuhanjem v vodi kaj rade izgubijo. Zelenjavo in ribe začinim potem, ko so že kuhane, z olivnim oljem in svežimi zelišči.
Za cmoke pa nimam izkušenj.
Mamamia
mamamia
Parnega kuhalnika nimam, sem pa zadnjič gledala v Celovcu ene nove aparate od tefala. Tukaj so spodaj v desnem kotu:
http://www.initiative-gesund-geniessen.at/
predvidevam, da je prvi za kuhanje s paro, lahko se pa motim.
Quelle prodaja za 200€ parno pečico, cena ni visoka, je pa primerna firmi.
http://www.bolha.com/oglas3523958/silva-parni-kuha
Ko tole gledam, razmišljam, da potem mikrovalovne sploh ne rabim več, pogrešala bi jo edino za kuhanje pudinga.
Lijana
Femica, čisto enostavno. V MWP zavrem mleko, pri moji to traja 8 minut za malo manj kot en liter. Odstranim tisto mrenico, ki se naredi na vrhu in vlijem noter pudingov prašek, zmešan s sladkorjem (natrenom) in mlekom, premešam z metlico, dam noter za eno minuto, spet premešam in to ponavljam toliko časa, da se začne gostiti. Ponavadi moram vajo 3x ponoviti.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira