Debeli špageti s poletno zelenjavo
Tudi jaz, če se le da, ne zamudim fine gospe - res me zabava. Še veliko bolj mi je bila pa všeč nanizanka Mati in sin - zdi se mi, da je bila avstralska. Senilna mama in samski sin sta tudi imela "risanke" - za crknit.
rrrriba ribica, nadaljevanka V avtobusu je bila o dveh šoferji in sprevodnici Oliviji kot glavnih likih, in seveda ni manjkal tečni šef postaje....
U, nekdanji južni bratje so znali marsikaj spravit na ekran. Se spomnite Gledališča v hiši? Ma kakšna Dinastija in Dallas, to so bile prve studijske nadaljevanke, polne humorja (mestna, blokovska družina plus tašča s podeželja plus mlada gospodinjska pomočnica....)
Mamamia
mamamiaSedaj mi pa Brat bratu postaja že kar všeč. Ne vem, ali je bila prva res toliko slabša, ali pa sem se le jaz morala nanjo navaditi.
Cila| ribaracarak je napisal/a: |
Tudi jaz, če se le da, ne zamudim fine gospe - res me zabava. Še veliko bolj mi je bila pa všeč nanizanka Mati in sin - zdi se mi, da je bila avstralska. Senilna mama in samski sin sta tudi imela "risanke" - za crknit. rrr |
Uuuuuuuuuuuuu, tem dvema se je pa smejala cela familja, in to tako, da so se šipe tresle...
Se da to še kje videt? Kakšen uporaben link?
peter| Cila je napisal/a: |
Sedaj mi pa Brat bratu postaja že kar všeč. Ne vem, ali je bila prva res toliko slabša, ali pa sem se le jaz morala nanjo navaditi. Cila |
Tumpika zlata si. Hvala![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Pizza s pršutom