Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
| Veri je napisal/a: |
| Začetnica, vaš kuža je pa en reinkrarniran Rimljan;) Veri |
| nola je napisal/a: |
BTW, naša zadnja in najbolj ljubljena psica je bila doma prav iz Komna. Kdo ve, če se še kdo spominja izjemnega rejca nemških ovčarjev, ki je tam deloval pred tridesetimi leti. nola |
| dandej je napisal/a: |
| Eukanuba naj bi bila ena boljših hran za pse. Mogoče pa ravno zato. bobika |
Težko je reči, katera hrana je najboljša. Kaj mi pomaga zveneče ime, ko pa je naš pes, bullmastiff, dobil nemogoče izpuščaje in kraste na koži prav po eucanubi? Velja da je dobra hrana tista, ki psu ustreza, včasih le nekoliko traja, da najdemo pravo.
Mamamia
mamamia| TORTICA je napisal/a: |
| Ja, najprej ljudje, potem pa psi...Moja tašča (naj mi bo odpuščena kritika, ker je sicer v redu tašča) ima ravno tako močno predebelo psičko. Veterinarji jo svarijo, da to ni zdravo. Mi doma se šalimo: kakršna gospodarica, takšen pes. In to kar drži. Tašča vseskozi nekaj je in psička jo seveda milo gleda in njej se smili in tako naprej...Tašča tudi težje hodi in seveda jo zato ne vodi na sprehod...zato se ne čudim, da se to dogaja danes tudi psom! Res pa je, da je delež 30 % res visok! |
mamaF, si me nasmejala! ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Srbski pasulj