Vložena koleraba
Praženo čebulo lahko zamrznemo.
rimljanka - zasebno mnenje
| japaja je napisal/a: |
| Sem vse od začetka prebrala, VilmaS, bom pa komentirala čebulo.Sama se jo tudi scvrla, fino odcedila in fino popivnala s papirnatimi brisačani, vložila v kozarce, hermetično zaprla, toda NUJNO mora biti na hladnem hlednem. Jaz sem dala v hladilnik in mi je krasno zdržala. Domači so jo grickali kar tako, meni je bila dobrodošla pri kuhi, skratka, fajn se obnese, mislim pa, da v kleti ne bi bilo tako. japaja |
Jaz sem čebulo sicer spražila na maščobi, me pa mika tale ocvrta. Mogoče kakšen namig, kako naj se lotim- vroče olje, čebulo vržem not, s penovko poberem na papir...so kakšne posebne predpriprave (čebulo narežeš, naribaš, soliš, kakšno odcejanje soka ipd.)? Potrebujem kakšen namig, da ne bi preveč eksperimentirala v prazno...
LP, V.Japaja, hvala. Bom eksperimentirala; če bom pa kaj zaj..., jo bom pa v golaž pokuhala![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Schwarzwald kocke

Lečin curry s kruhovimi cmoki