| magnolija je napisal/a: |
| Roncolino, kaj pa je v Sloveniji daleč:) Maš en tak super izlet, se javim za vodičko (pa še Atino bova vzeli s seboj |
Kostanj
Ko sem nedavno sprožil to uprašanje jo je g.Rimljanka grobo prekinila. Hvala.
LP
prozman
habibti
in regina
ali bosta mogoče tudi lokacijo izdali?????
anaeva
| prozman je napisal/a: |
| Ko sem nedavno sprožil to uprašanje jo je g.Rimljanka grobo prekinila. Hvala.LPprozman |
Temo je zaklenila, ker ni nobene potrebe, da so hkrati odprti 3 forumi z enakim naslovom. In zato je tudi prav, da se le malo pogleda, o čem se je debatiralo zadnjih 10 dni. Tebe zanima kostanj in vse v zvezi s tem lahko napišeš oz. vprašaš tudi na forumu, ki ga je nekdo drug odprl.
Ognjič Mi smo se po nedeljskem kosilu odpravili malo pogledat kako kaže s kostanjem, ker so vsi govorili da ga še ni, smo vzeli s sabo le vrečke (da ne bi potem razkazovali okoli praznih košaric
) in smo ga na naše presenečenje v slabi uri nabrali kar 5 kg. In prav lep je bil, tudi že zelo sladek- ga je bilo treba takoj skuhati in sprobati
*Alisha*
Oglas
Anaeva, jaz sem ga nabirala v okolici Maribora.
regina
Jaz sem bila pa povabljena najn k svojem očetu. So mu ga prinesli iz Bosne:). Dan prej mi ga je pa še mami nabrala, ampak ne vem, kje. V glavnem starša skrbita, da ne bi preveč shujšala
habibti
| *Alisha* je napisal/a: |
| Mi smo se po nedeljskem kosilu odpravili malo pogledat kako kaže s kostanjem, ker so vsi govorili da ga še ni, smo vzeli s sabo le vrečke (da ne bi potem razkazovali okoli praznih košaric |
Ja majamarko, in nič daleč v gmajni. Bo treba it malo pogledat ane
*Alisha*
Meni se pa takoooo že sline cedijo po kostanju ... komaj čakam vikend ...
Atina
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.