Jaz sem se včlanila, ker sem nekaj vprašala, mislila sem si pa enako kot Atina : Kaj za vraga imajo tolk za povedat, da imajo toliko poslanih sporočil... ![]()
![]()

Mango cheesecake brez peke
Jaz sem se včlanila, ker sem nekaj vprašala, mislila sem si pa enako kot Atina : Kaj za vraga imajo tolk za povedat, da imajo toliko poslanih sporočil... ![]()
![]()
![]()
![]()
Kdaj sem ji pa tolk naklofala???
Navsezadnje bo imel še mož prav, da preveč govorim.
Zakaj? Jaz nekako sodim med člane s starejšim stažem, Jerneja & co. pa spremljam praktično od samega začetka, čeprav od samega začetka nisem član.
Ker rad gospodinjim in kuham iz užitka, ne iz potrebe; ker sem tu spoznal svojo Najboljšo prijateljico, ki mi je stala ob strani ob najtežjih trenutkih, pa je srečno poročena. In ne samo nje, še marsikatero drugo. Ker se tu najdem, saj sem v družbi podobno mislečih ljudi.
Pa ker vsak nekaj ve in če vse skupaj združim, dobim ogromno, pa ne samo jaz.
Priznam, včlanila sem se iz koristoljubja (a mi boste zdaj pol odpustili?). Sem mislila, da mi bo ta stran v službi še prav prišla - in mi tudi je, brez nje bi bilo po moje na mojih urah pol manj otrok, ki se želijo naučiti kuhanja. Tudi v privat življenju mi pride zelo prav - posebno takrat, ko imam preveč časa ![]()
![]()
![]()
LP
P.s. Tiste druge polovice, ki mi je ne boste oprostili, pa ne velja dvojno štet!
cervusKer sem davno tega hujšala po ločevalni.. in naletela na en blazno dober forum o tem ravno na kulinariki.
In ko sem nehala hujšat in začela spet normalno kuhat, ... me je zasvojila do konca.
Sedaj sem 18 ur na dan z enim očesom vedno tukaj
. In ker si težko vzamem čas za tekanje po barih s kolegicami, sem si kar tukaj našla zamenjavo (in to odlično - moje kolegice v večini ne kuhajo in "nimajo pojma")
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Polpetki iz melancan