Tiste ki ste kupile brisače,ki se zbirajo zdej nalepke v Šparu.Ste zadovoljne z njimi ali ne?
llilika
Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo
Tiste ki ste kupile brisače,ki se zbirajo zdej nalepke v Šparu.Ste zadovoljne z njimi ali ne?
llilikaJaz sem kupila brisače in sem zadovoljna z njimi. Kupila sem 2 velike, 2 srednji, 3pakete malih, imam pa nalepk še za 2 kompleta oz. 2 brisači. Kupila pa sem sivo in turkizno barvo, nevem kako se obnese rdeča na pranju. To je po moje edino vprašanje, drugače pa so brisače kvalitetne.
testenincami jih imamo 31 ker smo ravno kupili fotoaparat.
marirepnikPozdravljeni,
prosila bi če ima kdo odvečne sparove nalepke za brisače da mi jih pošlje, menjam za mercator nalepke ali petrolove ali za znamko
lenciiČe ima mogoče kdo odveč, bi potrebovala še 5 šparovih nalepkic.
Hvala in lp
EuphoriaPozdravljeni, meni še manjkajo 3 sparove nalepke, če ima kdo viška se priporočam. Hvala
Lp
LauraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami