Mascarpone

Anomis, če se ti to dogaja pa pokukaj malo v omaro kjer imaš tele čokolade in palčke. Zna biti da se bila kje luknjica in so ti molji (ali kaj je že tisti krilati obiskovalec omaric z dobrotai??)prišli (oni naredijo črvičke in pajčevine). Tudi sama sem se enkrat čudila kako so mi lahko prišli v zaprto skleo s pšeničnim zdrobom črvički in pajčevine in pol sem jih vidla letati. Sedaj pa imamo doma v omari tisto stvar, ki je na reklami po tv.(so taki listki z lepilom in se porem zalepijo gor). ledenka
sej to mi je čist jasno, da se lahko stvari jedo tudi po izteku roka. sploh ko skapiraš kako v mlekarnah npr določujejo roke, ti je po zdravi logiki jasno da še mora kar nekaj dni zdržati stvar. nisem pa vedela točno kako je z mascarponejem, oz, najbrž bom to tako ali tako ugotovila 31ga ;) bannanna_v_slo ;)

Tole je pa kot nalašč zame.Kupila sem mascarpone v Hoferju, da bi naredila rezine po trenutnem navdihu( ne vem točno od katere so, stana r mislim) in sem zaradi peke piškotov nanje čisto pozabila.

mizarka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti