Dormeo ima neprijeten vonj

pandapanda  

član od: 24.11.2007

sporočila: 102

tema odprta - 22. avg 2008 8:56 | ogledi: 3.862 | odgovori: 7

Imam ležišče DORMEO, ki se je nalezel neprijetnega vonja po potu. Ali obstaja rešitev za odpravo tega vonja ali moram kupiti novega?

Prosim za vaše izkušnje!

Hvala

pandapanda

ivona  

član od: 22.4.2006

sporočila: 67

22. avg 2008 10:02

bom prvo vprašala kaj imate pod dormeom? imate letvice ali poden čez cel jogi? veliko pomeni, da imaš letvice skozi katere dormeo diha, samo tega jih veliko ne ve. lep pozdrav ivona

pandapanda  

član od: 24.11.2007

sporočila: 102

22. avg 2008 10:28

Pod dormeom imam letvice na dormeu pa samo debelejšo rjuho namesto nadjogija. To pa je bilo premelo saj se mož izredno poti. pandapanda

simonasovre  

član od: 8.8.2002

sporočila: 101

22. avg 2008 11:33

Tudi pri nas imamo vso dormeo na letcicah, vendar sem nekje brala da je dobro jogi vsake toliko časa prezračiti ( ga dvigniti da se malo prelufta). Pandapanda - če še ni tako dolgo od nakupa, povprašajte pri prodajalcu, nekaterin so jih tudi že menjali - sem slišala. Pozdrav, Simona

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

22. avg 2008 12:13

Zaradi neprijetnega vonja ga sigurno ne bodo zamenjali, v navodilih natančno piše kako se uporablja. Lp Nasha

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

22. avg 2008 19:57

Sama imam tudi Dormeo in sva oba z možem zelo zadovoljna. Ga je pa obvezno treba zračiti in obračati (glava-noge /jaz to delam ob vsakem menjavanju posteljnine/), sicer dobi neprijeten vonj. Pa na letvicah mora biti. Skratka, če ga uporabljaš skladno z navodili ni nobenih problemov z vonjem ipd.

Sem pozabila, tudi spalnico je potrebno večkrat zračiti, zlasti ob suhem vremenu.

Sicer pa bi jaz na tojem mestu prosila prodajalca za kak dodatni nasvet. Če je bil jogi uporabljan skladno z navodili, ti ga morda celo zamenjajo.

Svetovala pa bi ti tudi nabavo nadvložka. Rjuha ni isto. Jaz sem vzela tistega najcenejšega, pa se čisto v redu obnese. Občasno ga operem. Poleti pogosteje, ravno zaradi potenja.

Julija

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

22. avg 2008 20:46

kako ga je treba obračati? jaz imam dormeo memory pa je v navodilih lepo pisalo, na kateri strani mora biti vedno obrnjen. ariella

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

23. avg 2008 18:27

ariella_3 je napisal/a:
kako ga je treba obračati? jaz imam dormeo memory pa je v navodilih lepo pisalo, na kateri strani mora biti vedno obrnjen. ariella

Obračaš ga tako, da menjaš položaj glava/noge. Na drugo stran ga seveda ne obračaš. Pozorno preberi navodila.

Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti