V Sloveniji je zadnja žrtev zaradi kačjega ugriza je umrla leta 1958.
F r i n a
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 21. avg 2008 19:06:42V Sloveniji je zadnja žrtev zaradi kačjega ugriza je umrla leta 1958.
F r i n a
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 21. avg 2008 19:06:42Če mene vprašate, je gnus do kač še iz svetopisemskih časov. Saj vsi vemo, kdo je zapeljal Evo ....![]()
![]()
| kobra 1 je napisal/a: |
Če mene vprašate, je gnus do kač še iz svetopisemskih časov. Saj vsi vemo, kdo je zapeljal Evo .... kobra 1 |
Greh ni v kači, greh je v tem, ker je bil Adam požrešen in se mu samemu ni ljubilo odtrgati jabolka. Da je on sit, krivi pa drugi.![]()
| frina je napisal/a: | ||
Greh ni v kači, greh je v tem, ker je bil Adam požrešen in se mu samemu ni ljubilo odtrgati jabolka. Da je on sit, krivi pa drugi. F r i n a |
Ma, Eva je bila pa tud čudna! Počakala bi, da bi japka sama dol padla, ne!
![]()
LP
cervusA ne bi zaradi strahu pred kačami veljalo malce v Biblijo pogledat?
Pa ne hedonista takoj napadat, saj ni mislil pojest kakšne ogrožene kačje vrste. Pa kaj naj hedonist naredi, če po Aziji in Afriki kače na žaru in v juhah ponujajo? Pa saj ni Don Kihot ampak hedonist...
Mamamia
mamamia
upam, da ne bom na "hedonista" ravno jaz naletela ...![]()
![]()
| kobra 1 je napisal/a: |
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Rižek v poletni solati