Sirovi napihnjenčki z dodatkom
My dear Vendy, sem do 15. septembra na dopustu, v MB, tako da kar pridi - sem med branjem zasledila, da me imaš v planu...
Sama oblačila pretežno kupujem po trenutnem navdihu - ko neko cunjo vidim in mi je všeč, jo takoj poizkusim - če mi pristoji, je potem še od cene in trenutne plačilne sposobnosti odvisno, ali jo kupim takoj ali v nakup potem doma prepričam mojega moškega. Če mi ne pristoji, sem mirna že zato, ker sem se o tem prepričala in ne žalujem po nepotrebnem. Seveda upoštevam, da skoraj vsaka nova stvar gre z nečim skupaj, kar je že v omari, če pa o tem sploh ne razmišljam in kak kos oblačila kupim zgolj zato, ker mi je všeč, se na koncu izkaže, da ga lahko nosim v x kombinacijah...
Aja, Vendy, petrolej kostim pa že imam...sem v trendu, kaj?
Pa krasno šiviljo imam. Pokliče me iz trgovine z blagom in reče: Imajo to in to, prideš ali kar vzamem? Ker ve, kaj potrebujem in kakšne barve mi pristojijo, običajno rečem le, naj vzame, jaz pa pridem kasneje plačat. Potem mi še samo datum probe sporoči in pa kakšno o detajlih novega oblačila rečeva...
Če povem, da sem si v NEw Yorku od vsega, kar je tam na razpolago, domov prinesla ene tangice Calvin Klein (ker so bile take lepe olivno zelene barve in jih ne morem nosit pod bele hlače in krilo...) in predpasnik z motivom metroja, je jasno, kako sem mahnjena na shopping.
Mamamia
mamamiavendy, si me spomnila, moram se naročit h kozmetičarki na mesečno razvajanje... Kar se pa cunjic tiče, sem jaz letos čisto mimo - kupujem samo športno športne zadeve - kar se tiče bicikliranja, laufanja, plezanja in hribov. Ostalo pa vse kombiniram, sem samo dopolnila barvni spekter in si prvič v življenju omislila majčko s polo ovratnikom. O krilcih pa raje ne bi, letos so zaradi plezalno obarvanih kolen pri meni malce iz mode.
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike