Izostanek v vrtcu

moj sin je pri babici(1000 km stran) in ga v vrtcu ne bo do 28.10.2008.na upravi so mi rekli da moram do njegovega zdravnika kao ,da je bolan 2 meseca ,da mi bodo znižali vrtec za to obdobje.in da potrdilo stane 10€.ali je imel kdo podoben primer?

srcektorta

Odvisno od vrtca, v našem lahko enkrat na leto izkoristiš rezervacijo za en mesec in ti znižajo plačilo. V enih vrtcih imajo dva meseca. Kako je pa s tem v vašem, pa ne vem. Da pa bi od zdravnika dobivala potrdilo, da je bolan, če ni, se pa meni malo čudno zdi (pa da ti to celo predlagajo ...) Atina
Tudi v našem vrtcu je en mesec rezervacije (za ta mesec vrtca ne plačaš!), ki jo je treba napovedati precej vnaprej. Sem pa tudi slišala, da so nekateri starši v drugem vrtcu v naši občini jemali po dva meseca off. Mogoče se pozanimaš starših otrok, ki so v drugih vrtcih. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 19. avg 2008 22:40:56
Pri nas smo morali napisat, kdaj našega otroka ne bo v vrtec- julij ali avgust- za tisti mesec se pa plača samo rezervacija- to je 25 % cene, katero običajno plačamo. Lp tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti