Prekvalifikacija

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

tema odprta - 14. avg 2008 18:18 | ogledi: 3.759 | odgovori: 6

Drage moje kulinaričarke in kulinariki. Spet se oglašam z enim vprašanjem,ker mi vedno pomagate z odgovori in nasveti, upam, da mi boste tedi danes.

Po poklicu sem prešivalka obutve in pred nekaj meseci sem menjala službo in delam v kuhinji kot pomočnica. Ker se po mnenju vodje "dobro obrnem" v kuhinji mi je omenil prekvalifikacijo v kuharja. In mene zanima kje bi lahko tako prekvalifikacijo naredila, koliko časa traja tako šolanje, kaj bi mi bilo priznano, glede na to da imam narejeno poklicno šolo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.

Lepo in radi se imejmo

ursa40

brkn83  

član od: 25.9.2005

sporočila: 233

14. avg 2008 19:56

to je najbolje da se obrneš na kakšno šolo kot je abitura v celju - oziroma pač eno popoldansko šolo, kjer razpisujejo programe za izredne dijake. Prav tako lahko pogledaš tudi na gostinsko šolo mogoče te bodo tam znali napotiti kam. Kolikor vem da šola za kuharja traja v redni obliki 3 leta. Mislim pa, da je za izredne nekoliko krajše, če ne samo polovica, to bi pomenilo 1 1/2 leta. Glede priznanih izpitov pa bi tudi največ izvedela na kakšni šoli. brkn83

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

14. avg 2008 19:56

Obrni se na katerokoli Srednjo šolo za gostinstvo, vem da so v Ljubljani svojčas imeli program za odrasle. Najbrž ti bo veliko lahko povedala Milena Biščak, ali pa te bo vsaj napotila k pravi osebi, ki ima vse informacije v zvezi s tem. lp

peter

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

14. avg 2008 20:32

ursa40 in TAKOJ ukrepaj, ker se bo počsi začel pouk tudi na takih šolah. Običajno je vpis v septembru, predavanja,...pa se začnejo že proti koncu spetembra ali v začetku oktobra.

Ker ne vem, od kod si, ti dodajam link za Srednjo šolo v Ljubljani.

http://www.ssgtlj.si/index.php?option=com_content&

Vidiš, ravno pravi čas, v ponedeljek imaš že uradne ure.

Želim ti veliko uspeha.

rimljanka - zasebno mnenje

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

14. avg 2008 20:39

Hvala vsem ! Ja Rimljanka vem, da se čas izteka, če hočem že letos upisat "izredni študij ". Mislila sem mogpče ,če kakšna ljudska univerzaima kak tak program, kot ga imajo recimo za varuhinje al pa kaj podobnega. ursa40

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

14. avg 2008 20:51

Na "najdi.si" vtipkaj  -  prekvalifikacija kuhar - . Dobila boš kar nekaj zadetkov. Če že ne najbližjega naslova vsaj namig, kjer pri v bližini lahko začneš iskati.

Tole je najdi.si izbral:  http://www.najdi.si/search.jsp?q=prekvalifikacija

Cila

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 14. avg 2008 20:53:52

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

15. avg 2008 18:31

Po zanimaj se na zavodu za zaposlovanje, mogoče dobiš pomoč pri plačilu šolnine. Lp Nasha

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti