French toast s sadjem
Poglej na www.intervac.com/ .
nolaPozdravljen mandelj,
ste še za menajvo vikenda? mi bi ravno tako menjali..seveda za morje..imamo pa vikend v planini, ki ga nismo še nikoli oddali!
| mandelj je napisal/a: |
Imamo vikend hišo ob obali. Nikoli je nismo oddajali ker smo polni pomislekov (živali, kajenje, neodgovorno ravnanje z opremo, ...) pa še bližnji sosedje imajo z oddajanjem neznancem slabe izkušnje, kljub dobri dnevni najemnini (100 eur). Ta teden pa smo bili v Kranjski Gori in razmišljamo, da ima kdo z hišo v tem koncu ravnotake pomisleke, menjal pa bi za termin ob morju.
Kaj mislite o tem in morda ima kdo kakšne izkušnje z podobno menjavo?
LP |
Pozdravljeni
Jaz sem za zamenjavo kake počitniške destinacije.
Imamo prijetno hišico v bohinjskem koncu. Hišica je za 6 ljudi s savno,masažnim tušem in v njej je vse za preživetje prijetnih počitniških dni.
Hišica je na mirni lokaciji z velikim vrtom ob potočku idealno za hladen oddih sredi poletne vročine . Izhodišče za planinarjenje in bližina vodnega parka v Bohinjski Bistrici. V zimskem času se lahko izhodišče za turno smuko po smučišču Kobla ali bližina umetnega drsališča ali pa urejenih prog za tek na smučeh. Tudi rečnim ribičem je priljubljena destinacija.
Iščem pa nekaj v dalmaciji. Lahko je na tudi na otoku. Sanjska lokacija bi bila ob morju in nekaj sence . Za kak teden v poletnih mesecih, mogoče kak podalšan vikend da z možem ali pa odraslima otrokoma koristimo dopust tudi na drugi lokaciji.
Mogoče koga zanima ?
lp T
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Pečenice na leči