Skodelice za kavo

Taia, o teh skodelicah vem samo toliko kot piše na tej strani. Kjer je tudi kontaktni naslov. Nekako dvomim, da bi jo imeli v kakih veleblagovnicah.

Meni se zdijo tudi zelo lepe.

Pred leti sem v Merkurju kupila  bele skodelice, lepe oblike. Pobarvala sem jih z modro in rumeno in jih podarila. Bom skušala narediti kako fotografijo.

Sama ne pijem kave, sem bolj na čaj. In me zelo težko dobijo iz ljubljanske čajnice. Recimo tiste porcelanaste , s slikico potonik, ki so stale precej denarja.

F r i n a
Kasaze pri Petrovčah. Mislim, da je družinsko podjetje Keros. Imajo čudovite izdelke, ki so ročno izdelani in ročno poslikani.. kreich
Frina, jaz sem malce raziskovala in ugotovila, da imajo v Maxiju izdelke od KAHLE. Če imajo tudi te skodelice, pa ne vem. Taia
Ravno danes bla v maxiju in gledla kaj vse imajo. V glavnem, ne smem več hodit v take trgovine, ker sem se zaljubila v čajniček s skodelico, ki pa stane okoli 70€ :( Drugače imajo pa v Nami precej poceni in zelo lepe popolnoma bele skodelice, ki niso zelo drage. So pa za čaj, kavo, lahko posebej ali s krožnički. Mislim, da so iz porcelana, pa tudi če niso so stene skodelic precej tanke, kar je meni zelo všeč. Urša
Končno sem si šla pogledat trgovino Ika v Škofji Loki. Pa prav skodelic za kavo nimajo tako veliko... Videla sem jih nekaj, ampak večinoma kar velikih, pa tudi uf... cene so taprave! ;) Eno sem gledala, ko je bila šalčka 21 evrov. Tako da bom šla še malo v Maxija, Namo...

Ja skodelice, očitno niso samo moja šibka točka

vajanesa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti